Lid worden

 
      

Lid worden

 pootjes Bij HSV betaal je geen cursusgeld, maar je wordt lid van de vereniging en je betaalt contributie per kwartaal (3 maanden). Prijzen staan genoemd onder het kopje 'Contributie'.

Je kan je laten inschrijven op zaterdag tussen 10.00-12.00 uur. In de kantine van het clubgebouw is dan iemand aanwezig die je uitleg geeft in welke groep je gaat trainen, bij wie en hoe laat.

Let op ! Bij het inschrijven dient u het vaccinatieboekje van uw hond mee te nemen.

Aannamebeleid

Wij werken bij HSV Tiel vanuit de visie dat het opvoeden van en sporten met je hond vooral leuk moet zijn voor jou en je hond. Daarom werken wij in groepen waarbinnen de honden qua leeftijd goed bij elkaar passen en de begeleiding is afgestemd op de grootte van de groep.

Het opvoeden van je hond begint natuurlijk al als de hond nog een puppy is en neemt in onze optiek enkele jaren in beslag. Dat is ook de reden dat wij een volledig pallet aan cursussen aanbieden. Dit geeft de mogelijkheid om na de periode van opvoeding een mooie overgang te maken naar de hondensport, zoals Obedience of Agility.

Wij gaan er vanuit dat nieuwe leden met een puppy met de puppycursus starten, want juist de eerste maanden van het leven van een hond zijn zo belangrijk voor de goede opvoeding en socialisatie. Alleen combinaties die aantoonbaar elders hebben getraind kunnen bij ons in de hogere groepen instromen.

Eigenaren van honden die zich bij ons aanmelden omdat de hond op latere leeftijd problemen met het gedrag vertoont, verwijzen wij graag door naar een specialist op dat vlak. Wij werken in principe alleen met groepen en hebben niet de capaciteit om individuele probleemgevallen aan te pakken. Ook hondenrassen met een verhoogd risico kunnen wij niet binnen onze vereniging opnemen. Wij beoordelen graag zelf welke combinaties wij toelaten in onze groepen.
De minimale leeftijd van de cursist is 14 jaar.

Heeft u nog vragen of wilt u het lidmaatschap beëindigen stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie:

  HSV Ledenadministratie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aankomende wedstrijden

Zaterdag 6 juli 2024 is de eerstvolgende onderlinge wedstrijd.

Adres

  Oefenterrein:
  Inundatiedijk-Noord 6

  4006 PD Tiel
  Tel.: 0344 - 611807
  Correspondentieadres:
  Inundatiedijk-Noord 6
  4006 PD Tiel
  E-mail: klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Zaterdag 8:00 - 13:30 uur

Maandag 19:00 - 22:30 uur