Ereleden

 
      

Bijzondere prestatie

Afscheid en erelidmaatschap Rosina Baaij

Jammer genoeg hebben we eind 2021 afscheid genomen van een vrijwilliger. Rosina Baaij heeft besloten om met ingang van 2022 te stoppen met haar activiteiten voor HSV. Rosina is al meer dan 30 jaar lid en heeft meer dan 20 jaar agility les gegeven. Ook heeft zij in het verleden ‘gehoorzame hond’ en ‘flyball’ lessen gegeven. Daarnaast heeft zij tal van andere vrijwilligerstaken gedaan; bij de honden wandel 3-daagse waren zij en haar echtgenoot Rob er altijd bij, beiden hebben ook geholpen bij de bouw van het nieuwe clubgebouw -de tegels in de toiletruimtes zijn door hen vakkundig geplakt- en zo zijn er nog tal van andere activiteiten waar Rosina bij betrokken was en vaak met Rob samen. We vinden het dan ook heel erg jammer dat Rosina weggaat bij HSV, maar hebben begrip voor haar beslissing.

Wij zijn Rosina dankbaar voor alles wat zij voor onze vereniging heeft gedaan, mede daarom en vanwege haar langjarige lidmaatschap, is besloten om Rosina erelid van onze vereniging te maken. Onze Voorzitter Marijke is naar Rosina thuis gegaan om haar een oorkonde en een bloemetje te overhandigen. Rosina, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende erefunctie en wij wensen jou, samen met Rob, alle goeds voor de toekomst. Lekker genieten van vrije tijd en van de kleinkinderen en hopelijk komen jullie nog regelmatig een bakkie doen.

 

Ereleden Gerrit Puijk, Frans Adams en Lammy Huisman

Als teken van waardering en als dank voor hun jarenlange inzet voor onze vereniging zijn Gerrit Puijk, Frans Adams en Lammy Huisman door het Bestuur tot erelid benoemd. Tijdens het jaarlijkse vrijwilligersetentje werden zij in het zonnetje gezet en kregen een bloemetje uitgereikt door de Voorzitter. Wij feliciteren hen van harte met deze welverdiende eervolle benoeming en hopen dat zij nog lang bij onze vereniging betrokken blijven.

 

Marijke van Beurden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

 Eind 2019 ontvingen wij het leuke nieuws dat bij Koninklijk besluit Marijke van Beurden-Merkens, onze eigen Marijke dus, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Marijke zelf is nog in het ongewisse gebleven tot 24 april, de dag dat zij persoonlijk werd opgebeld via een videogesprek, door dhr De Boer, Burgemeester van Buren, om haar het nieuws mee te delen.
Jammer genoeg dit jaar geen officiële plechtigheid vanwege de coronacrisis en ook geen andere feestelijkheden. We hadden er een leuk verrassingsfeest van willen maken, maar die vlieger ging helaas niet op. Namens HSV heeft ze een mooie felicitatietaart gekregen.
Iedereen die Marijke kent weet dat zij het als geen ander verdient, niet alleen doet ze al sinds jaar en dag heel veel voor onze vereniging, ze is ook actief bij de corsoclub Buurmalsen-Tricht, doet vrijwilligerswerk voor de R.K. Kerk in Buren en daarnaast staat ze altijd voor iedereen klaar. Marijke is een vrijwilliger ten voeten uit en bovenal een mooi mens, bij haar kun je letterlijk en figuurlijk dag en nacht terecht.
Wij zijn dan ook blij dat Marijke Koninklijke waardering heeft gekregen voor wie zij is en wat zij allemaal doet. Marijke, van harte gefeliciteerd met dit welverdiende lintje en we hopen dat je nog heel lang bij onze club blijft.

 

 

 

 

pootjesHSV Heeft een clublied.

De muziek kun je hier beluisteren of downloaden.(3,6 MB).

Componist en uitvoerend artiest: Adrie Kakebeen

Refrein:
HSV, daar kun je heel wat leren
HSV, iedereen kan het proberen
HSV, het is zwart en het is geel
HSV, klinkt het reeds uit ieders keel

In Tiel daar is een club die heet de HSV.
Daar kun je met je hondenbeest naar toe
Beginnen in de puppygroep, dat valt niet mee
Het baasje en het hondje zijn gauw moe
En als de bazen moe zijn van het trainen
Dan gaan de honden één voor één in 't hok
Het wordt dan lekker druk in de kantine
En iedereen geniet dan van een slok

Refrein

Gehoorzaamheid dat is een hele schone zaak
Voor hond maar ook niet minder voor de baas
Er gaat weleens wat mis en dat tot ons vermaak
Die honden kunnen lopen als een haas
We willen wat bereiken met ons hondje
Dat krijgt al vormen in de V.E.G.
En vallen we dan wel eens op ons kontje
Dan gaan we door al valt dat soms niet mee

Refrein

Bent u het baasje van een zwarte of bruine hond
Een Pekinees, een Herder of Bouvier
Als u bij ons komt kijken, nou dan meldt u zich terstond
U gaat dan straks naar huis met G&G
De meesten boeken hier wel resultaten
Ook zonder pakken slaag of bruut geweld
Het slaan en schoppen moet u hier maar laten
Want LIEFDE VOOR DE HOND, dat is wat telt

Refrein

Aankomende wedstrijden

Zaterdag 6 juli 2024 is de eerstvolgende onderlinge wedstrijd.

Adres

  Oefenterrein:
  Inundatiedijk-Noord 6

  4006 PD Tiel
  Tel.: 0344 - 611807
  Correspondentieadres:
  Inundatiedijk-Noord 6
  4006 PD Tiel
  E-mail: klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Zaterdag 8:00 - 13:30 uur

Maandag 19:00 - 22:30 uur