Selectie-wedstrijden

 
      

Komende Events

Obedience selectiewedstrijden

pootjes FCI-Obedience selectiewedstrijden zijn officiële wedstrijden die worden georganiseerd door de "Raad van Beheer". Door deelname aan deze wedstrijden kan men zich kwalificeren voor het Nederlands kampioenschap.

Om te kunnen deelnemen aan een FCI-Obedience wedstrijd is het van belang om te voldoen aan de voorwaarden, die te lezen zijn op: Inschrijven FCI-obedience selectiewedstrijden. Op de website van FCI-Obedience te lezen wanneer en waar de wedstrijden gehouden worden. Eén keer per jaar wordt er een FCI-Obedience selectiewedstrijd georganiseerd bij HSV-Tiel.

(zie de agenda van FCI-Obedience)

Zondag 13 Oktober 2019 zal er na een lange afwezigheid wederom een FCI-Obedience wedstrijd plaatsvinden op het terrein van HSV Tiel.

 

Ook HSV is actief op het landelijke wedstrijdniveau en hebben wij regelmatig combinaties die zich inschrijven voor officiële FCI-Obedience wedstrijden.  Zodra een combinatie voldoet aan de vereiste criteria, namelijk minimaal deelnemen aan 6 wedstrijden, je NK punten verzamelt, dwz dat je 224 punten of hoger scoort dan worden de deelnemers uitgenodigd die de meeste punten hebben behaalt.

Seizoen 2018-2019 NK deelnemer Alex Hofman met de Friese Stabij Tibbe. Plaatsing 8e.

 

lijn

Adres

  Oefenterrein:
  Inundatiedijk-Noord 6

  4006 PD Tiel
  Tel.: 0344 - 611807
  Correspondentieadres:
  Inundatiedijk-Noord 6
  4006 PD Tiel
  E-mail: klik op Contact / Email

Advertenties

Fci Obedience wedstrijd